top-ajankohtaista.jpg

Partakoskella tapahtuu

Hamlet näytelmä Kärnäkoskella

3. ja 4.3.2018 klo.17.00

 

Taidekoulu Estradin teatterilinjan oppilaat ja tuliryhmä Kipinä toteuttavat yhdessä Carpediem -kuoron kanssa esityksen, joka tarjoaa yleisölleen vahvan teatteri- ja luontokokemuksen Hamletin hengessä. 

http://www.taidekouluestradi.fi/hamlet-karnakoskella/

 

Liput 5€/käteinen
Laavubuffetti

 

 

Tiedote 22.02.2018


Tervetuloa aattona 24.12 klo 14 alkaen liikkumaan valaistulle "koskiraitille"

Kyläyhdistys sytyttää ulkotulet koskien väliin tien varrelle ja ne palavat koko pitkän aattoillan antaen joulutunnelmaa kaikille tiellä liikkuville.

Näin Partakosken kyläyhdistys haluaa toivottaa kaikille

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uuttavuotta

Tiedote 20.12.2017

Partakosken pamaus ja kesäkokous linnoituksella 22.7 klo 13.00

Pamaus klo. 14.00 joka alkaa tykkien esittelyllä ja pamauksella.

Musiikista vastaa Jazz Memorial Band.

 

Tiedote 27.05.2017

Partakosken kyläyhdistys järjestää retken Repoveden Orilammille perjantaina 30.6.2017

 

Retki sisältää kuljetuksen, lounaan ja risteilyn Tuuletar aluksella kauniin Vuohijärven maisemissa. Lähtö Partarannan edestä klo 9.00

 Voit myös tutustua viehättävään kappeliin Mäntysaaressa, joka on yli 700 vuotta vanha saarihautausmaa. Matkan aikana kerrotaan historiikit ja tarut sekä yhteislaulua haitarilla säestäen.

Vesibussissa on A-oikeudet ja tarjolla on virvokkeita, kahvia, pikkulämpimiä, olutta ja viiniä. Perjantain vuoroajolla nautitaan nokipannukahvit Löppösen luolalla. Siellä näet ikivanhoja kalliomaalauksia, joiden sanomaa voi miettiä nuotiokahvia siemaillessa.

Kultapaketti 40€/hlö, kyläyhdistyksen jäsenille kuljetus on ilmainen - ei jäsen maksaa 15€. Ilmoittautumiset 22.6 mennessä Rauni Lallo 040-5510131 tai ramala49@gmail.com.                                                                                                                           

Tervetuloa kaikki mukaan! Vietetään hauska retkipäivä yhdessä.

Tiedote 14.06.2017

Etelä-Karjalan kylät ry on nimennyt Partakosken vuoden 2015 Etelä-Karjalan kyläksi.

Tiedote 13.08.2015

Partakosken kyläyhdistyksen uudet kotisivut ovat valmistuneet.

Sivusto on toteutettu ns. responsiivisena verkkosivustona, jolla tarkoitetaan sitä, että sivusto mukautuu tyylikkäästi erilaisiin käyttöympäristöihin; tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Partakosken kotisivujen tarkoituksena on jakaa tietoa yhdistyksen jäsenille, alueen asukkaille ja kesäasukkaille erilaisista tapahtumista sekä toiminnasta, jota yhdistys järjestää. Sivuilta saa tietoa myös historiallisesti arvokkaan alueen rakentamisen vaiheista ja myllyn toiminnasta. Verkkosivusto kertoo Partakoskesta myös vetovoimaisena vierailukohteena, jonka luonto houkuttelee monipuolisuudellaan ja kauniilla maisemillaan. Esimerkiksi Lotjasatamassa sijaitseva laavu on erinomainen tutustumiskohde lapsiperheille: laavulla voi ihastella eteläsuomalaista järviluontoa vaikkapa makkaraa paistaen ja eväsrepun antimia nauttien. Kärnäkosken alue on historiaa ja luontoa kaipaavan matkailijan unelma.

Tiedote 29.01.2015